BE A PARTNER

This is GKSS Match Cup Sweden

Since its establishment in 1994, GKSS Match Cup Sweden has been an important fixture for the business elite and sailing enthusiasts alike. The audience have crowded the popular island of Marstrand more than ever and week 27 attracts over 100.000 visitors every year to enjoy world class sailing and the magical atmosphere that Marstrand offers. The impressive guest list of business heads and corporate celebrities makes it the unmissable networking event in the region.  

With superb branding possibilities right in the middle of the action and a unique, relaxing setting for that importent client meeting, employee dinner or product activation, a partnership in GKSS Match Cup Sweden covers all bases for your company. Our purpose-built hospitality lounges host up to between 150 to 600 guests, all with a first row view of both the sailing and the scenery. 

Marstrand is amazing. Marstrand during GKSS Match Cup Sweden is unbeatable. 

CONTACT:
Erica Berghagen, Senior Project Manager
+46-735-09 18 34
erica@brandspot.com

Are you interested in purchasing hospitality packages for GKSS Match Cup Sweden?
Please contact mcshospitality@brandspot.com with your enquiry. 

Business Lunch Program

TISDAG 4/7 

Tid 12:45-14:00
Värd IUS Innovation
Föreläsare Mathias Myrén
Rubrik Det magiska med spel när du förändrar

Kort Beskrivning
Att förändra, motivera och lyckas handlar om en sak – få med alla! Utmaningen är att få med de som är ovilliga, obekväma, försiktiga, rädda eller ointresserade. Dessa individer kan vi inte möta på samma sätt som de som redan är övertygade och taggade, ändå är det oftast precis så vi gör. I efterhand förvånas vi över varför det inte gick vägen – utan att fundera på att olika människor triggas av olika saker. Mathias Myrén från IUS Innovation berättar om hur de använder spelets magiska kraft för att få med alla i förändringar inom vitt skilda områden och branscher.

ONSDAG 5/7

Tid: 12:45-14:00
Värd: MAQS Advokatbyrå
Föreläsare: Mikael Kowal och Marie-Anne Lindhardt
Rubrik: Sharing Economy – receptet för lyckade samarbeten?

Kort Beskrivning
För att kunna erbjuda nya produkter och tjänster krävs i allt större utsträckning att företag samarbetar. Tillsammans med Mikael Kowal och Marie-Anne Lindhardt går vi igenom olika samarbetsformer och vad man i sådana samarbeten bör tänka på för att på bästa sätt tillvarata företagets intressen.

TORSDAG 6/7

Tid: 12:45-14:00
Värd: SENAB
Föreläsare: Annicka Dickson
Rubrik: Kontoret – det strategiska verktyget

Kort beskrivning
Hur ser man till att kontoret blir ett verktyg som stödjer organisationen? Vad är viktigt för att få med människor i en förändring på arbetsplatsen? Vad händer när människor får ökad kunskap om möjliga sätt att arbeta? Hur påverkar det inställning och välmående? Senabs arbetsplatsstrateg Annicka Dickson talar om hur vi kan skapa det verksamhetsbaserade kontoret.

 

Marstrand Update 2017

Brand & Business Forum

Vi har samlat några av Sveriges vassaste föreläsare, företag och aktuella profiler. Hur förhåller vi oss till en värld i konstant förändring och hur tar vi vara på de möjligheter som förändringen medför?

Vi välkomnar dig till en inspirerande dag fylld av insikter och tillfällen att bygga relationer. Och dessutom chansen att njuta av GKSS Match Cup Sweden.

 

 

Business-paket

GKSS Match Cup Sweden - en perfekt mötesplats

GKSS Match Cup Sweden är ett lysande tillfälle för din verksamhet att ta med era medarbetare, kunder och intressenter till Marstrand för en oförglömlig dag. Evenemanget är en plattform för er att bygga relationer, nätverka och knyta nya affärer under en fartfylld tävling som äger rum på den historiska och vackra Marstrandsön. Läs mer om årets businesspaket till vänster.